dimecres, 29 de juny del 2016

FeMAP 2016Aquest divendres inaugurem el FeMAP
Aquesta setmana inaugurem la sisena edició del FeMAP amb Les Quatre Estacions, un triplet inaugural: divendres 1 de juliol a La Seu d'Urgell, dissabte dia 2 de juliol a Puigcerdà i diumenge dia 3 de juliol a Berga.

Aquesta és una producció pròpia centrada en Les Quatre Estacions del venecià Antonio Vivaldi. La col·lecció dels quatre concerts per a violí, cordes i continu, que Vivaldi va escriure cap al 1723, una assignatura pendent del festival! La producció s'ha encarregat al violinista lleidatà Joan Espina, qui s'ha envoltat d’un potent planter d’instrumentistes.

No et quedis sense la teva entrada,
compra-la on-line, o bé a l’oficina de turisme o ajuntament de qualsevol dels 28 municipis FeMAP!

Tens 43 concerts amb 22 visites turístiques incloses en el preu, i 5 sessions FeMAP Gastrofilm, amb degustació de productes artesanals. 
Consulta tots els concerts!
Ja pots consultar el llibret del FeMAP amb tots els concerts i propostes que no et pots perdre de l'edició d'enguany. Clica aquí
El FeMAP Social esdevé una de les novetats d’aquesta edició del FeMAP: un programa d’intervenció socioeducativa, que pretén apropar la música del Festival a tots els sectors de la població, especialment a aquelles persones que tenen més dificultats per accedir a la cultura. Impulsa propostes adreçades a gent gran, persones amb discapacitat o malaltia mental. Aquest estiu hi haurà 15 concerts fets a domicili en diferents centres amb col·lectius en risc d’exclusió social i tallers preparatoris amb col·lectius que tenen la possibilitat de desplaçar-se i assistir als concerts convencionals de forma inclusiva