dilluns, 17 d’octubre del 2016

Actes de commemoració del centenari de la Llei de parcs nacionals

Exposició de pintura “100 años de Parques Nacionales de España.”
Col·lecció de 16 quadres en els que s’hi representa un animal emblemàtic de cada Parc escollit per cada Parc Nacional. Inauguració i itinerància fins 2018.
Campanya Escolar “100 años de parques nacionales. Conservando la naturaleza juntos”
Concursos de redacció, pintura, disseny de logotip, frases y eslògans, contes, fotografia i materials i activitats. La campanya està acompanyada d’una Guia Didàctica completa. Més informació:
www.magrama.es escolarcentenariopn@oapn.es 915346964
Concurs de Fotografia “100 Años de Parques Nacionales”
Concurs nacional de fotografia de parcs nacionals amb la vinculació del centenari. Format digital (fotografiacentenariopn@oapn.es) o enviament físic al Servicio de Publicaciones del Organismo Autonomo de Parques Nacionales (C/ José Abascal, 41 28003 Madrid).
A cada Parc, es formarà un jurat que escollirà les 10 millors fotografies. Es convocarà un Jurat Nacional per a que seleccioni, entre las 160 fotografies inicialment premiades,
guanyadors finals del concurs. Amb el conjunt de les fotografies premiades es podrà realitzar una exposició fotogràfica conjunta per a la seva posterior difusió i itinerància.
Per a descarregar las bases completes del concurso consultar: www.magrama.es o 680432472.
Data límit de presentació: 10 de novembre de 2016 a les 18 hores.
Documental sobre biodiversitat a la Xarxa de Parcs Nacionals
Documental de 10 minuts sobre la importància de la biodiversitat en el conjunt dels parcs nacionals. El vídeo es publicarà oficialment i estarà disponible a internet, així com en format d’alta qualitat (HD).
Senders del Centenari
Cada Parc Nacional seleccionarà un sender existent per a la seva designació com a Sender del Centenari. S’elaborà un fullet-quadern amb totes les propostes. Novembre 2016
Placa del Centenari y actes de col·locació y commemoració en el conjunt de la Xarxa
Col·locació i inauguració, en un lloc escollit prèviament, de una placa en relleu commemorativa dels 100 anys de Parcs. S’assignaran, a més a més, 50 insígnies del centenari a cada Parc Nacional per a la seva entrega emblemàtica amb motiu de la celebració. 1 de desembre de 2016.
Concert del Centenari
Es celebrarà a l’Auditori Nacional de Música de Madrid, Sala Simfònica, el Concert del Centenari de Parcs Nacionals: Messa Rèquiem de Verdi. Madrid, 22 d’octubre de 2016 (22:30h)
Seminaris y jornades
Seminari “100 años de Parques Nacionales”
Covadonga (Astúries), desembre de 2016
I Congrés Nacional d’ Ecoturisme
Daimiel (Ciudad Real), del 22 al 24 de novenbre de 2016