dimecres, 27 de juny del 2018

FEMAP


Data: 14/07/2018 18:00
Espai: Refugi de l'Estany Gento  | 

QUARTET TEIXIDOR
Haydn i Mozart: L'equilibri perfecte
  
Intèrprets
Irantzu Zuasti, violí
Joan Marsol, violí
Jordi Armengol, viola
Xavier Roig, violoncel
Programa
Obres de W. A. Mozart i J. Haydn.

El Quartet Teixidor ens presenta un programa basat en obres del repertori per a quartet de corda de grans compositors com Mozart i Haydn. El Quartet Teixidor és el punt on es creuen les trajectòries professionals de quatre músics que, complementant el seu treball orquestral i pedagògic, desitgen aprofundir en el món de la música de cambra. Un dels seus principals objectius és donar a conèixer partitures desconegudes i interpretar-les al costat de les grans obres del repertori per a quartet de corda. Des de la temporada 2013/2014, el Quartet Teixidor és quartet resident de l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

Visita lliure inclosa en el preu de l'entrada a l'Estany Gento .
 


Situat a 2.154 metres d’alçada al capdamunt de la Vall Fosca, l’Estany Gento és el que es troba a una altitud més baixa de la trentena d’estanys que envaeixen els pics més alts del Pallars Jussà. Hi haurà una exposició al mateix edifici del concert.
Atenció! A l'espai del concert, el refugi de l'Estany Gento, és necessari accedir amb telefèric. L'accés al telefèric està inclòs en l'entrada.
Hi ha dos horaris disponibles amb aforament limitat per pujar amb telefèric. Escull la teva entrada segons l'horari desitjat. Per accedir al telefèric és necesari passar a validar l'entrada per la taquilla situada al bar Vall Fosca 1.750 (Sallente)
Horaris de telefèric a escollir al moment de comprar l'entrada: 15.45h. i 17h.