dijous, 28 de juliol del 2011

Rutes Vall Fosca- 2 d'agost

                                         La Torre-Mont-rós-La Plana

El nivell és moderat
Durada activitat: Mig dia
Sortida: 9 h Matí (Pista de bàsquet de la torre)
La tornada s'organitza amb cotxes particulars
Recorregut:


L'itinerari comença a l'entrada de La Torre de Cabdella, en una pista que surt a la dreta de la carretera, on hi ha un cartell indicant el recorregut.
Cal seguir la pista fins a una torre d'alta tensió, a l'esquerra surt un corriol senyalitzat que porta al fons del barranc, es passa per sobre el pont i continua el camí per l'altra vessant. Quan ja es comença a veure la carretera asfaltada es deixa un corriol a la dreta, a l'arribar a un encreuament de 4 camins es segueix recte fins a Mont-rós.
Per la carretera asfaltada que voreja el poble i just abans d'arribar a uns nous apartaments es troba una rampa encimentada que baixa per la dreta de la carretera, cal seguir el camí, travessar el pont i enfilar-se per un corriol que porta a l'ermita de Sant Marc, seguir el camí, s'arriba a una pista, cal anar a la dreta i seguir-la pocs metres, s'agafa un corriol que surt a la dreta fins arribar a Paüls.
A la part baixa del poble i al costat esquerra del barranc surt una pista que deixant a dreta i esquerra alguns trencalls, que ens portarien als prats, condueix fins a La Plana de Mont-ros.

Santa Llúcia- PaülsGuia: Robert Costa
Informació del recorregut cedida per: Mercè Foguet i Pol
Fotografia propietat de : Joan Casa Macianet