dilluns, 11 de juliol del 2011

Senderisme-17 de Juliol Castell de Sant Gervàs

 Data: 17 jul 2011 Hora d'inici: 09:30
Durada activitat: Mig dia Nivell:Fàcil
Grup màxim: 20 persones Reservar activitat

Preu activitat: 13.50€

Preu grans amics: 10.00€
Descripció: Arribar caminant al castell de Sant Gervàs per l’antic camí de ferradura, tal com es proposa en aquest itinerari, permet assaborir a poc a poc tots els seus encants.
El camí vell, un exemple del treball tradicional amb pedra seca, s’enfila serpentejant entre un alzinar jove que cobreix les antigues terrasses de conreu que fa anys van estar cobertes per ametllers i oliveres i, gradualment, a mesura que es guanya alçada, es va obrint cap al sud una de les millors panoràmiques del vessant nord del Montsec de Rúbies, la vall de Barcedana i el congost de Terradets.

Organitzador: la petjada; tel: 620816184; mail: activitats@lapetjada.com Lloc d'inici: Sant Miquel de la Vall (Sant Martí Barcedana) ( Pallars Jussà )
Com arribar: L'hora d'inici és a les 9:30h El punt de trobada és a Sant Miquel de la Vall, a la Plaça de la Font. Per accedir-hi, des de la Ctra C-13, a l'inici del Pantà de Terradets, cal prendre la ctra C-147a, en direcció a Llimiana.  Abans d'arribar-hi, cal girar a la dreta en direcció a San Martí de Barcedana. En el oment d'arribar a Sant Martí, trobem una parada d'autobús, on prenem el carrer de pujada fina a Sant Miquel. Un cop entrem a Sant Miquel, veurem a la nostra esquerra una petita placeta amb la font.